Online Marketing
Meer Omzet BEHALEN?

Bij HJ-Online geloven wij in de kracht van Online Marketing. Met onze creativiteit geven we vorm aan jouw strategie zodat je de beste resultaten kan behalen. Op het juiste moment, met de juiste boodschap en via het juiste kanaal voor een optimale digitale klantervaring.

ONLINE VINDBAARHEID

Met alleen mooi kom je er niet, als je website niet te vinden is heb je er nog niks aan. SEO (organische vindbaarheid) betekent in het kort het optimaliseren van je website zodat je hoger wordt getoond in de zoekresultaten van Google of een andere zoekmachine. Dit doen we door te kijken welke zoekwoorden het beste bij jouw bedrijf passen en de zoekvolumes te onderzoeken. Dit zorgt voor zoveel mogelijk relevante bezoekers op je website!

E-mail marketing

Het opzetten van e-mail campagnes is een efficiënte manier om je huidige klanten te benaderen. Door middel van nieuwsbrieven kan je relatief goedkoop een sterke relatie met je klanten opbouwen. Bij HJ-Online personaliseren we nieuwsbrieven met klantgegevens en zorgen we voor een passend design waarmee we de maximale conversie kunnen behalen. Met dynamische content kunnen we voor verschillende doelgroepen iedere campagne relevant maken.

ONZE TARIEVEN


Bekijk onze tarieven voor websites en webshops. Samen kijken we welk pakket het beste bij jouw nieuwe website past.
We ontwerpen, bouwen, onderhouden en hosten websites met 100% transparante prijzen en duidelijke afspraken!

basic
€ 499,-
ex. btw
Complete website (max 6 pagina’s)
Op basis van WordPress
1e maand gratis onderhoud
Basis vindbaarheid (SEO)
Zelf aanpasbaar
premium
€ 699,-
ex. btw
Complete website (max 15 pagina’s)
Op basis van WordPress
2 maanden gratis onderhoud
Basis vindbaarheid (SEO)
Zelf aanpasbaar
pro
€ 849,-
ex. btw
Complete webshop
Op basis van Woocommerce
2 maanden gratis onderhoud
Basis vindbaarheid (SEO)
Mogelijkheid zelf beheren