WIJ ZIJN HJ ONLINE HJ-Online is hét Webdesign & Online Marketing bureau in uw omgeving! Samen zorgen we ervoor dat jouw identiteit het imago uitstraalt dat jij aan de buitenwereld wil laten zien. HJ-Online is hét Webdesign & Online Marketing bureau in uw omgeving! Met een team van professionals zorgen wij voor de mooiste digitale concepten met de beste resultaten. Samen zorgen we ervoor dat jouw identiteit het imago uitstraalt dat jij aan de buitenwereld wil laten zien.
OVER HJ-ONLINE

Wij zijn een jong en gedreven team dat graag net wat meer gas geeft dan anderen. Elke  onderneming moet eerlijk en betaalbaar een professionele identiteit kunnen krijgen. We passen met veel plezier onze denkwijze en kennis toe om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Door middel van creatieve oplossingen vertalen wij de gedachtes van de klant naar een doordachte strategie. Dit is dan ook onze missie: bedrijven helpen aan een professionele online identiteit met resultaat als uitgangspunt. Wij vinden dat elke onderneming betaalbaar een professionele identiteit moet kunnen krijgen. Wij helpen je graag verder met jouw ambities!

Transparant
Betaalbaar
Support
WAAR STAAN WIJ VOOR?

Door middel van creatieve oplossingen vertalen wij de gedachtes van de klant naar een doordachte strategie. Als kleine ondernemer is het vaak duur om een website te maken. Hier bieden wij de juiste oplossing voor!

Transparant
Betaalbaar
Support
ONS TEAM

Ons team beschikt over ruime kennis in webdesign, grafisch ontwerp en online marketing waardoor we op alle fronten advies kunnen geven.
Vanuit onze interesses en kennis laten we bedrijven groeien naar een hoger niveau!

harm-overons
Harm Roelofs
Co-founder

De energie die ik krijg van klanten zorgt telkens weer voor een creatieve boost en de allerbeste resultaten!

jens-overons
Jens van Mook
Co-Founder

Ik vind het erg mooi om de ontwikkelingen binnen bedrijven te zien. Ondernemers wil ik graag ondersteunen en naar een volgend niveau helpen!